Persbericht:

Schaf nu de HoutenPas aan en krijg korting bij meer dan honderd  winkels

De HoutenPas: En pas met heel veel voordeel!

HOUTEN En speciale kortingspas voor inwoners van de gemeente Houten voor leuke kortingen bij ruim honderd Houtense winkels en horecabedrijven. Dat is de nieuwe HoutenPas, die straks iedere prijsbewuste Houtenaar in zijn portemonnee moet hebben!

De tijd van het zegeltjes plakken, bonnetjes uitknippen en spaarpunten bijhouden is voorbij. Nooit meer pas in de winkel erachter komen dat de uitgeknipte bon nog thuis op tafel ligt, geen uitpuilende portemonnee meer van de verschillende spaarkaarten en pasjes; slechts n handzaam pasje is voldoende om op de meest uiteenlopende Houtense adressen direct de korting te pakken! Die korting varieert van vijf procent tot soms wel dertig procent, een gratis product of een andere leuke actie.

HoutenPas: Nooit meer zegeltjes plakken maar direct korting pakken!

De website www.houtenpas.nl is de spil waaromheen het hele nieuwe kortingsconcept draait. Op de site staan alle deelnemende Houtense ondernemers en er is direct te zien van welke leuke aanbiedingen de houders van een HoutenPas kunnen profiteren. Voor de winkeliers is het een flexibel systeem, wat betekent dat zij op elk moment hun acties, stunts en aanbiedingen kunnen aanpassen. De site geeft dus altijd een actueel aanbod van de mogelijke voordelen. Momenteel doen er al ruim honderd Houtense ondernemers mee, terwijl de HoutenPas nog maar net is gelanceerd. Dat aantal zal alleen nog maar gaan toenemen, waardoor het klantenvoordeel alleen maar verder oploopt. Elke dag komen er nieuwe bedrijven bij waardoor het steeds leuker wordt. Een ander voordeel is dat de pashouder niet gestoord wordt met opdringerige bijkomstigheden zoals e-mails of post. Wel is er een handig Twitter-account: @houtenpas. Degene die dat gaat volgen is steeds op de hoogte van de nieuwste acties!

Goede mix winkeliers

Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, een speciaalzaak, een lekker etentje of een heerlijk drankje; met de HoutenPas is overal winst te halen. De deelnemende winkeliers en horeca-ondernemers vormen nu al een goede gevarieerde mix zodat de kortingen u om de oren vliegen, waar u ook boodschappen doet. De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan een sticker op de deur en een vignet bij de kassa.

Terugverdienen

Op de website kan de HoutenPas worden aangevraagd tegen betaling van twintig euro plus administratie- en verzendkosten. De pas is een jaar lang geldig. De kosten van de pas zijn snel terug te verdienen, zo weet ook n van de proefpersonen die al een maand met de pas proefdraait: Ik ging met mijn drie kinderen naar de kapper, waar op elke behandeling vier euro korting werd gegeven. In n klap heb ik zo ruim de helft al terugverdiend, en ik heb nog een heel jaar te gaan! De pas is in eerste instantie bedoeld voor inwoners van de gemeente Houten, maar ook mensen van buiten de gemeente die vaak in Houten shoppen kunnen uiteraard een pas aanschaffen.

  De HoutenPas: En pas met heel veel voordeel!

Home     Acties     Waar korting     Pas aanvragen     Partners     contact     Algemene voorwaarden     twitter     Winkelierskaart login